В нинішніх реаліях персональний адвокат, як лікар. Без нього тяжко вирішити навіть найдрібніші запитання пов’язані з юриспруденцією. VIP Polis запровадив новий продукт “Мій Адвокат” в партнерстві з АО “Український правовий стандарт”.

АО «Український правовий стандарт» – команда досвідчених адвокатів і юристів із багаторічним досвідом роботи у сфері юриспруденції, які знають свою справу та надають юридичні послуги високої якості.

Це фахівці з бездоганною репутацією, готові до вирішення будь-яких юридичних проблем.

Ми надаємо юридичні послуги широкого профілю приватним і корпоративним клієнтам, забезпечуючи при цьому ефективний юридичний захист фізичним і юридичним особам.

Робота нашого об’єднання побудована на принципах:

Роботи на довірителя. Наша мета – домогтися відчутного для клієнта результату, а не тільки судового підтвердження того, що його права порушені. Ми економимо час і сили довірителя.

Фінансової прозорості відносин. Ми поважаємо своїх клієнтів, тому завжди починаємо співпрацю з підписання угоди про надання юридичної допомоги. Наш клієнт завжди отримує повну інформацію про розмір майбутніх витрат на юридичну допомогу, а також витрат, пов’язаних з веденням справи (державне мито, оформлення довіреності та ін.). Наші клієнти ніколи не стикаються з ситуацією, коли розраховували оплатити послуги в певному розмірі, а в подальшому сума виявилася більшою за очікувану.

Адекватної гонорарної політики. Призначаючи гонорар, ми не оцінюємо клієнта з точки зору «скільки він може заплатити». Ми оцінюємо майбутню роботу – скільки вона потребує часу і зусиль, а також рівень досвіду наших адвокатів і їх професійної підготовки. Командної роботи. До нас часто звертаються за захистом по найскладнішим справах. Робота у таких справах пов’язана з вивченням великого обсягу матеріалів і підготовкою маси процесуальних документів. Як правило, за такими кейсам потрібен захист групи людей – лінії їх захисту повинні бути вивірені, а правові позиції узгоджені. У таких ситуаціях, адвокати колегії працюють над захистом командою. Злагоджені дії нашого професійного колективу незмінно призводять до позитивного результату.

Конфіденційності. Інформація, повідомлена клієнтом або стала відомою адвокату в зв’язку з виконанням доручення, і навіть сам факт звернення за допомогою до адвоката – конфіденційні. Адвокатська таємниця не має «терміну давності» – вона зберігається нашими адвокатами і після виконання прийнятих від клієнтів доручень. У відповідності з законодавством, матеріали адвокатського діловодства не можуть бути вилучені правоохоронними органами; адвокат не може бути допитаний про відомості, які стали йому відомі у зв’язку з наданням правової допомоги клієнту; матеріали адвокатського досьє не можуть використовуватися як докази у кримінальних та адміністративних справах.

Продукт “Мій Адвокат” вже доступний в кабінет продавця FRONT Polis.

Захист це легко, якщо з тобою справжні професіонали;-)

%d bloggers like this: